Hlavná stránka
RSS kanál
NÁKUPNÝ KOŠÍK
0 ks 0.00 EUR
   Domov   O nás   Kontakt   Košík   Prihlásenie   Pomoc 

CD

Šláger TV - Česká muzika
Ľudovky a dychovky
Country a trampské
Populárna hudba
Vianočné koledy
Humor
Ostatné
Cigánske a rómske
Juhoslovanské
Pre deti
Výpredaj
Náboženské
Relaxačné a ezoterické
Vážna a klasická hudba

MC KAZETY

MC kazety-Ľudovky a dychovky
MC kazety-Vianočné koledy
MC kazety-Výpredaj
MC kazety-Pre deti
MC kazety-Náboženské

DVD

HUDBA
FILMY

OSTATNÉ

Čisté CD, DVD , obaly
Najsledovanejšie

Baričičová Oľga a hosté - Najpěknější c

image 1. Najpěknější chvíle Zdeněk Baťka / Zde...

12.00 EUR 

Manželé Osičkovi - Nejkrásnější cimbálov

image CD 1 1. Ej, nad Pálavú vyšla hvězdička l...

12.00 EUR 

Kollárovci - Goralu cy či ně žal 1 CD +

image 1. Keď chlapci hrajú ľudová / PaedDr. Št...

12.00 EUR 

NEJKRÁSNĚJŠÍ PÍSNIČKY JADRANU - Interpre

image 5CD a 1 DVD těch nejlepších a nejkrásněj...

33.00 EUR 

Nejžádanější písničky na přání TV Šlágr

image CD 1 1. Už nám, kamarádi, bylo padesát V...

18.00 EUR 

Duo Aramis - Běž za svou láskou 1 CD + 1

image 1. Akropolis adieu Christian Bruhn / Jiř...

11.50 EUR 

Duo Yamaha - Děti z Pirea 1CD+1DVD

image 1.Děti z Pirea (Enfants du Piree) 3:20 2...

13.00 EUR 

PROGRES 13 - Tá naša kapela CD

image 1. Dar k tvojim meninám 2. Prekrásna je ...

7.30 EUR 

Ľudová Veselica 2. S Milanom Perným - Ke

image Nový album Milana Perného je v porovnaní...

7.30 EUR 

DUO JAMAHA - Na party Jadranskej CD+DVD

image Letná láska Na párty jadranskej La Palom...

14.00 EUR 

Reklama
Můj-nákup.cz - ověřené internetové obchody Nakupujem z domu - katalóg internetových obchodov WebShopy - Katalog internetovych obchodov Pozri.sk - vyhľadávač

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

V súlade so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov s účinnosťou od 25.5.2018 (ďalej ako nový zákon).

Súčasťou týchto Zásad ochrany osobných údajov sú aj Cookie pravidlá.

 

Dotknutou osobou sa v tomto prípade rozumie:

 a) fyzická osoba, ktorá vykonala registráciu prostredníctvom registračného formulára,

 b) fyzická osoba, ktorá sa prihlásila do internetového obchodu,

 c) fyzická osoba, ktorá vykonala nákup,

 d) fyzická osoba, ktorá sa prihlásila na odber marketingových informácii.

 

Vo všetkých vyššie uvedených prípadoch sa vyžaduje, aby dotknutá osoba v zmysle §15, odsek (1) nového zákona vykonaním registrácie, prihlásením,  nákupom alebo prihlásením sa na odber marketingových informácii bola fyzická osoba, ktorá dovŕšila 16 rokov veku. Ak má dotknutá osoba menej, ako 16 rokov, takéto spracúvanie osobných údajov je zákonné iba za podmienky a v rozsahu, v akom takýto súhlas poskytol alebo schválil jej zákonný zástupca.

 

Prevádzkovateľom v zmysle  nového zákona §5, odsek (o) sa rozumie:

 

Jozef Mikoláš Tonex ,  zapísaná v živnostenskom / obchodnom registri číslo 306-4116 OU Považská Bystrica

Udiča 260, 01801

Slovenská republika

IČO: 14264463

Tel.: 0905950711

E-mail: tonex@cdobchod.sk

(ďalej ako prevádzkovateľ)

 

Osobnými údajmi v zmysle nového zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov a o zmene a doplnení niektorých zákonov sú osobnými údajmi údaje, ktoré priamo alebo nepriamo identifikujú fyzickú osobu, hlavne na základe všeobecne použiteľného identifikátora, iného identifikátora alebo online identifikátora.

 

Prevádzkovateľ spracúva tieto osobné údaje:

Osobné údaje

Objednávkový a reklamačný formulár

Registrácia

Prihlásenie

Newsletter

Meno a priezvisko, titul

Áno

Áno

Nie

Nie

Celá adresa, mesto a PSČ

Áno

Áno

Nie

Nie

Štát

Áno

Áno

Nie

Nie

Telefón

Áno

Áno

Nie

Nie

E-mailová adresa

Áno

Áno

Áno

Áno

IP adresa

Áno

Nie

Áno

Áno

Kategória osobných údajov

Bežné osobné údaje

Bežné osobné údaje

Bežné osobné údaje

Bežné osobné údaje

Kategória dotknutých osôb

Zákazníci, zamestnanci odberateľov

Zákazníci, zamestnanci odberateľov

Zákazníci, zamestnanci odberateľov

Zákazníci, zamestnanci odberateľov

Účel spracúvania

Plnenie zo zmluvy

Registrácia zákazníka, evidencia

Zabezpečenie prihlásenia

Zasielanie marketingových informácii

Právny základ

§ 13, odsek 1, písmeno b)

§ 13, odsek 1, písmeno a)

§ 13, odsek 1, písmeno a)

§ 13, odsek 1, písmeno a)

Súhlas dotknutej osoby

Nevyžaduje sa

áno

áno

Áno

Doba spracúvania

10 rokov

Do zrušenia súhlasu zo strany dotknutej osoby

Do zrušenia súhlasu zo strany dotknutej osoby

Do zrušenia súhlasu zo strany dotknutej osoby

Kategória príjemcov

Slovenská pošta, a.s., Iný oprávnený subjekt

Iný oprávnený subjekt

Iný oprávnený subjekt

Iný oprávnený subjekt

Označenie tretej krajiny

Prenos sa neuskutočňuje

Prenos sa neuskutočňuje

Prenos sa neuskutočňuje

Prenos sa neuskutočňuje

 

Zákonnosť a právny základ spracúvania

Spracúvania osobných údajov v objednávkovom formulári je realizované na základe právneho základu § 13, odsek 1, písmeno b) nového zákona -  spracúvanie osobných údajov je nevyhnutné na plnenie zmluvy, ktorej zmluvnou stranou je dotknutá osoba, alebo na vykonanie opatrenia pred uzatvorením zmluvy na základe žiadosti dotknutej osoby.

Spracúvania osobných údajov v reklamačnom formulári je realizované na základe právneho základu § 13, odsek 1, písmeno b) nového zákona -  spracúvanie osobných údajov je nevyhnutné na plnenie zmluvy, ktorej zmluvnou stranou je dotknutá osoba, alebo na vykonanie opatrenia pred uzatvorením zmluvy na základe žiadosti dotknutej osoby.

Spracúvanie osobných údajov v registračnom formulári  je realizované na základe právneho základu § 13, odsek 1, písmeno a) nového zákona - dotknutá osoba vyjadrila súhlas so spracúvaním svojich osobných údajov aspoň na jeden konkrétny účel. Súhlas dotknutej osoby je vyjadrený vykonaním registrácie.

Spracúvanie osobných údajov v prihlasovacom formulári a počas prihlásenia  je realizované na základe právneho základu § 13, odsek 1, písmeno a) nového zákona - dotknutá osoba vyjadrila súhlas so spracúvaním svojich osobných údajov aspoň na jeden konkrétny účel. Súhlas dotknutej osoby je vyjadrený vykonaním prihlásenia.

Spracúvanie osobných údajov v newslettri  je realizované na základe právneho základu § 13, odsek 1, písmeno a) nového zákona - dotknutá osoba vyjadrila súhlas so spracúvaním svojich osobných údajov aspoň na jeden konkrétny účel. Súhlas dotknutej osoby je vyjadrený vložením e-mailovej adresy do newslettra.

 

Ďalšie údaje, ktoré spracúvame v súvislosti s Vami:

Registračný formulár

Dátum a čas registrácie,  šifrované heslo, kód lyoness (ak bol poskytnutý), iban a bic (ak boli poskytnutie), dodacia adresa (ak bola poskytnutá), IP adresa (anonymizovaná)

Prihlasovací formulár

Vo vzťahu k zabezpečenému prihláseniu

Dátum a čas posledného prihlásenia / aktivity, prihlasovacie meno, IP adresa prihlásenia

 

Vo vzťahu k logom

Dátum a čas prihlásenia, prihlasovacie meno, IP adresa prihlásenia (anonymizovaná)

 

Práva dotknutej osoby:

Dotknutá osoba má právo kedykoľvek odvolať súhlas so spracovaním osobných údajov, ktoré sa jej týkajú. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov založenom na súhlase pred jeho odvolaním. Dotknutá osoba môže súhlas odvolať rovnakým spôsobom akým súhlas udelila.

Dotknutá osoba má ďalej právo požadovať od prevádzkovateľa prístup k osobným údajom týkajúcich sa dotknutej osoby, o práve na opravu osobných údajov, právo na vymazanie osobných údajov alebo o právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov, o právo namietať spracúvanie osobných údajov, ako aj o právo na prenosnosť osobných údajov.

 

Spracúvanie osobných údajov zo strany prevádzkovateľa sa riadi:

Zásada zákonnosti (§ 6 nového zákona)

Osobné údaje možno spracúvať len zákonným spôsobom a tak, aby nedošlo k porušeniu základných práv dotknutej osoby.

 

Zásada obmedzenia účelu  (§ 7 nového zákona)

Osobné údaje sa môžu získavať len na konkrétne určený, výslovne uvedený a oprávnený účel a nesmú sa ďalej spracúvať spôsobom, ktorý nie je zlučiteľný s týmto účelom; ďalšie spracúvanie osobných údajov na účel archivácie, na vedecký účel, na účel historického výskumu alebo na štatistický účel, ak je v súlade s osobitným predpisom a ak sú dodržané primerané záruky ochrany práv dotknutej osoby podľa § 78 ods. 8, sa nepovažuje za nezlučiteľné s pôvodným účelom.

 

Zásada minimalizácie osobných údajov  (§ 8 nového zákona)

Spracúvané osobné údaje musia byť primerané, relevantné a obmedzené na nevyhnutný rozsah daný účelom, na ktorý sa spracúvajú.

 

Zásada správnosti  (§ 9 nového zákona)

Spracúvané osobné údaje musia byť správne a podľa potreby aktualizované; musia sa prijať primerané a účinné opatrenia na zabezpečenie toho, aby sa osobné údaje, ktoré sú nesprávne z hľadiska účelov, na ktoré sa spracúvajú, bez zbytočného odkladu vymazali alebo opravili.

 

Zásada minimalizácie uchovávania  (§ 10 nového zákona)

Osobné údaje musia byť uchovávané vo forme, ktorá umožňuje identifikáciu dotknutej osoby najneskôr dovtedy, kým je to potrebné na účel, na ktorý sa osobné údaje spracúvajú; osobné údaje sa môžu uchovávať dlhšie, ak sa majú spracúvať výlučne na účel archivácie, na vedecký účel, na účel historického výskumu alebo na štatistický účel na základe osobitného predpisu a ak sú dodržané primerané záruky ochrany práv dotknutej osoby podľa § 78 ods. 8.

 

Zásada integrity a dôvernosti  (§ 11 nového zákona)

Osobné údaje musia byť spracúvané spôsobom, ktorý prostredníctvom primeraných technických a organizačných opatrení zaručuje primeranú bezpečnosť osobných údajov vrátane ochrany pred neoprávneným spracúvaním osobných údajov, nezákonným spracúvaním osobných údajov, náhodnou stratou osobných údajov, výmazom osobných údajov alebo poškodením osobných údajov.

 

Zásada zodpovednosti  (§ 12 nového zákona)

Prevádzkovateľ je zodpovedný za dodržiavanie základných zásad spracúvania osobných údajov, za súlad spracúvania osobných údajov so zásadami spracúvania osobných údajov a je povinný tento súlad so zásadami spracúvania osobných údajov na požiadanie úradu preukázať.

 

Poskytovanie osobných údajov tretím stranám

Prevádzkovateľ poskytuje osobné údaje dotknutej osoby v rozsahu: meno, priezvisko, titul, adresa, mesto, štát, telefonický kontakt, e-mailový kontakt tretím stranám za účelom plnenia zmluvy – doručenia tovaru a služieb – kuriérske a doručovateľské spoločnosti, ktoré poskytujú svoje služby na základe osobitného zákona (napr. zákon č. 324/2011 Z. z. o poštových službách a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.

Zoznam kuriérskych a doručovateľských spoločností:

 

 

Zodpovedná osoba u prevádzkovateľa od 25.05.2018

Meno, priezvisko: Jozef Mikoláš

Email: tonex@cdobchod.sk

Korešpondenčná adresa: Tonex , 01801 Udiča 260

*
*
Prihlásenie
E-mailová adresa:

Heslo:
Obnovenie hesla
Registrácia
Kontaktné údaje

Tonex
Udiča 260
01801 Udiča
Volajte:
Pevná linka
tel0424383165
Fax
tel0424383165
Mobil
tel0905950711
Píšte:
E-mail
etonex@cdobchod.sk
Kontaktujte nás

*Vaše meno:

*Váš email:

Váš telefón:

*Vaša správa/otázka:
*Kontrolný kód:
 
2798

Opíšte kód z políčka, slúži ako ochrana proti SPAM.
*údaje musia byť vyplnené pre úspešne odoslanie.
Novinky

SESTRY SIHELSKÉ A ICH HOSTIA PIESNE Z N

image Popis: „Podnet pre vytvorenie CD s Novoh...

9.90 EUR 

Patrícia Čepcová - S tebou, či bez teba?

image Patrícia Čepcová - S tebou, či bez teba?...

15.00 EUR 

Katka a dedko Kubačákovi - Biela holubie

image CD 1 / DVD 1 1. Keď som išiel skoro ráno...

15.00 EUR 

KOLLÁROVCI - STRETNUTIE GORALOV V PIENIN

image Na DVD s názvom"Stretn utie Goralov v Pi...

9.00 EUR 

Duo Jamaha - Jediná CD+DVD

image ...

15.00 EUR 

MARTAUSOVÁ SIMA LEN TAK SA STÍŠIM

image Album "Len tak sa stíšim" obsahuje preva...

11.90 EUR 

Zobraziť všetky akcie >>
O NÁS
UŽITOČNÉ INFORMÁCIE
PODPOROVANÉ PLATBY
© Jozef Mikoláš - Tonex
© MiBe ESHOP 2014, 35