Hlavná stránka
RSS kanál
NÁKUPNÝ KOŠÍK
0 ks 0.00 EUR
   Domov   O nás   Kontakt   Košík   Prihlásenie   Pomoc 

CD

Šláger TV - Česká muzika
Ľudovky a dychovky
Country a trampské
Populárna hudba
Vianočné koledy
Humor
Ostatné
Cigánske a rómske
Juhoslovanské
Pre deti
Výpredaj
Náboženské
Relaxačné a ezoterické
Vážna a klasická hudba

MC KAZETY

MC kazety-Ľudovky a dychovky
MC kazety-Vianočné koledy
MC kazety-Výpredaj
MC kazety-Pre deti
MC kazety-Náboženské

DVD

HUDBA
FILMY

OSTATNÉ

Čisté CD, DVD , obaly
Najsledovanejšie

Baričičová Oľga a hosté - Najpěknější c

image 1. Najpěknější chvíle Zdeněk Baťka / Zde...

11.00 EUR 

Kollárovci - Goralu cy či ně žal 1 CD +

image 1. Keď chlapci hrajú ľudová / PaedDr. Št...

12.00 EUR 

Manželé Osičkovi - Nejkrásnější cimbálov

image CD 1 1. Ej, nad Pálavú vyšla hvězdička l...

11.00 EUR 

PROGRES 13 - Tá naša kapela CD

image 1. Dar k tvojim meninám 2. Prekrásna je ...

7.30 EUR 

NEJKRÁSNĚJŠÍ PÍSNIČKY JADRANU - Interpre

image 5CD a 1 DVD těch nejlepších a nejkrásněj...

33.00 EUR 

Ľudová Veselica 2. S Milanom Perným - Ke

image Nový album Milana Perného je v porovnaní...

7.30 EUR 

Nejžádanější písničky na přání TV Šlágr

image CD 1 1. Už nám, kamarádi, bylo padesát V...

15.00 EUR 

Duo Aramis - Běž za svou láskou 1 CD + 1

image 1. Akropolis adieu Christian Bruhn / Jiř...

11.00 EUR 

Duo Yamaha - Děti z Pirea 1CD+1DVD

image 1.Děti z Pirea (Enfants du Piree) 3:20 2...

13.00 EUR 

DUO JAMAHA - Na party Jadranskej CD+DVD

image Letná láska Na párty jadranskej La Palom...

14.00 EUR 

Reklama
Můj-nákup.cz - ověřené internetové obchody DJ maiki Country Nakupujem z domu - katalóg internetových obchodov WebShopy - Katalog internetovych obchodov Pozri.sk - vyhľadávač

1. Prevádzkovateľ internetového obchodu cdobchod.sk

Marcela Mikolášová - Tonex

01801 Udiča 260

 
IČO: 47806214

DIČ: 1081811995



Prevádzkovateľ získava osobné údaje pomocou registračného formulára, umiestneného na stránke www.cdobchod.sk
 

2. Sprostredkovateľ

Slovenská pošta

Prevádzkovateľ poskytuje sprostredkovateľovi osobné údaje zákazníka v rozsahu: meno, priezvisko, adresa, telefónne číslo, dobierková suma.
 

3. Účel spracúvania osobných údajov

Vystavenie daňového dokladu - faktúry, v zmysle zákona 222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty, § 71 ods. 2 pism. b).

Doručenie tovaru a identifikácia zákazníka pred odovzdaním vopred zaplateného tovaru.

Potvrdenie objednávky, platby za tovar, dodania objednaného tovaru - telefonicky a prostredníctvom elektronickej pošty.

Evidencia zákazníkov na účely vedenia ich užívateľských účtov na stránke www.cdobchod.sk

Evidencia zákazníckych objednávok pre riešenie prípadných reklamácií.

Zasielanie noviniek a akcií na internetovom obchode www.cdobchod.sk, ak o túto službu prejaví zákazník záujem.
 

4. Zoznam spracúvaných osobných údajov

Fakturačné údaje - meno a priezvisko, adresa trvalého bydliska, pri registrácii firiem aj IČO a DIČ

Údaje pre doručenie - meno a priezvisko príjemcu, adresa doručenia

Kontaktné údaje:

Telefónne číslo - pre potreby potvrdenia objednávky, komunikáciu so zákazníkom, doručenia tovaru kuriérskou službou.

Adresa elektronickej pošty (e-mail) - pre potreby zaslania potvrdenia objednávky a na ďalšiu komunikáciu so zákazníkom.

Údaje o Vašich objednávkach - pre potreby ich vybavenia a riešenia prípadných reklamácií.

 

5. Nutnosť poskytnutia osobných údajov

Prevádzkovateľ získava iba tie osobné údaje, ktoré sú nevyhnutné na splnenie záväzkov, ktoré od neho zákazník objednaním tovaru očakáva. Bez týchto údajov nebude možné spracovať prijatú objednávku. Z tohoto dôvodu je zákazník povinný vyplniť všetky požadované údaje pri realizovaní objednávky.
 

6. Tretie strany, ktorým budú údaje poskytnuté

Osobné údaje neposkytujeme žiadnym spoločnostiam spravujúcim databázy osobných údajov, ani žiadnym iným tretím stranám, okrem rozsahu potrebného na samotné doručenie tovaru kuriérskou službou.
 

7. Zverejnenie údajov

Naša spoločnosť získané údaje v žiadnom prípade nezverejňuje.
 

8. Práva a povinnosti dotknutej osoby

Zákazník spoločnosti Marcela Mikolášová - Tonex - dotknutá osoba v zmysle zákona NR SR č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len "dotknutá osoba"), je povinný uviesť pri registrácii konta do internetového obchodu iba úplné a pravdivé údaje.

Dotknutá osoba sa zaväzuje, že v prípade zmeny svoje údaje zaktualizuje a to najneskôr pred zrealizovaním prvej objednávky nasledujúcej po vzniku zmeny.

Dotknutá osoba sa zaväzuje, že ak poskytne osobné údaje tretej osoby ako údaje pre doručenie (meno, priezvisko, telefónne číslo), robí tak iba s jej súhlasom a dotknutá osoba je oboznámená s postupmi, právami a povinnosťami, ktoré sú uvedené na tejto stránke.

Dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti, e-mailom, alebo osobnou návštevou v sídle spoločnosti od prevádzkovateľa vyžadovať:

  • Informácie o stave spracúvania svojich osobných údajov.
  • Informácie o zdroji, z ktorého získal jej osobné údaje.
  • Odpis jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania.
  • Opravu jej nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania.
  • Likvidáciu jej osobných údajov
  • Úpravu osobných údajov môže dotknutá osoba realizovať vlastnoručne v položke "konto zákazníka", po prihlásení zákazníka.
  • Všetky oprávnené požiadavky dotknutej osoby budú splnené a dotknutá osoba bude o tom informovaná do 30 dní od ich prijatia.

Dotknutá osoba si môže uplatniť svoje práva vyplývajúce zo zákona NR SR č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, a to: e-mailom, písomne alebo osobne na adrese sídla spoločnosti.

*
*
Prihlásenie
E-mailová adresa:

Heslo:
Obnovenie hesla
Registrácia
Kontaktné údaje

Tonex
Udiča 260
01801 Udiča
Volajte:
Pevná linka
tel0424383165
Fax
tel0424383165
Mobil
tel0905950711
Píšte:
E-mail
etonex@cdobchod.sk
Kontaktujte nás

*Vaše meno:

*Váš email:

Váš telefón:

*Vaša správa/otázka:
*Kontrolný kód:
 
1664

Opíšte kód z políčka, slúži ako ochrana proti SPAM.
*údaje musia byť vyplnené pre úspešne odoslanie.
Novinky

Jana Peterková - Mám chuť žít CD+DVD

image 1. Já ti to dám 2. Každý máme viny 3. Lá...

14.00 EUR 

Myslivecká kapela Atlas - Mamince drahé,

image 1. Myslivecká latina / Pytlák 2. Myslive...

7.00 EUR 

Žochári - Dneska to rozjedem CD+DVD

image 1. Šenkýřka 2. Len neroň slzy 3. Pätdesi...

14.00 EUR 

KOZLAŇACI - Moravo CD+DVD

image 1. Hodová dědina 2. Boženka (U lesa stál...

13.00 EUR 

OPATOVANKA - Opatovský kostolíček DVD

image 1. Trenčianski mládenci 2. Na tom vŕšku ...

7.00 EUR 

MYSLIVECKÁ KAPELA ATLAS - Pošumavské hal

image CD/DVD 1 - Každý svůj domov má 1. Směs p...

18.00 EUR 

Pepino Band - Jedeme na chalupu CD+DVD

image 1. Na chalupu 2. Parta klukú 3. Náš vlak...

13.00 EUR 

Nemšováci - Slovenské, moravské a rómske

image Prvý album hudobnej skupiny Nemšováci, k...

7.90 EUR 

Black Band hrá jubilantom

image 1. Valčík pre mamu Hudba: Peter Apolen, ...

6.50 EUR 

JADRANKA - Kvet pre mamu 1 CD + 1 DVD

image 1. Zora je svanula Dorde Novković / Mari...

13.00 EUR 

Zobraziť všetky akcie >>
O NÁS
UŽITOČNÉ INFORMÁCIE
PODPOROVANÉ PLATBY
© Marcela Mikolášová-Tonex
© MiBe ESHOP 2014, 35